Welkom op onze site!

U heeft een nieuwbouwprojekt afgerond en de oplevering is gereed. Maar uit ervaring weet u dat de klus daarmee nog niet geklaard is! Ook uw klant is koning en verdient een juiste afhandeling van eventuele opleveringsgebreken.
Deze nazorg kost u echter veel tijd en dus geld. Deze tijd en zorgen kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij kunnen de afhandeling van het opleveringsrapport voor u uitvoeren. Zo kunt u uw personeel bij de volgende projekten inzetten en kunt u zelf uw tijd besteden aan het binnenhalen van nieuwe opdrachten.
U kunt volstaan met het uitbesteden van uw opdracht en er van op aan dat deze vakkundig wordt uitgevoerd. U goede afwikkeling is immers ook voor ons van belang, het is ons visitekaartje!

Al voor de oplevering wilt u de bouwplaats op orde hebben. Immers een opgeruimde bouwplaats getuigd van een betrokkenheid bij het projekt. Ook deze bouwplaats-opruimingen kunnen wij voor u uitvoeren. .

Ook andere bedrijven kunnen een beroep op ons doen voor opruimingen en logistieke werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan opbouwen en afbreken van festival podia, herstel na storm-, water- of andere schade, etc.

VLOK


BEL VOOR OFFERTE:
06-15 83 78 70
Mogelijkheden Portfolio
logistieke werkzaamheden Midavaine loodgieters
bouwopruimingen De Klerk Electro
advies SIGMA-Luijten VVZ Middelburg
herstelpunten oplevering Technische Unie
etc.
  Vrouwenpolder.net
  Van Westen Bouwmaterialen